ZA ili PROTIV

Mislim da se svi slažete da smo ovih dana zatrpani medijskim i inim pritiscima u vezi referenduma za ulazak Hrvatske u EU. Kako bi bar malo popravio odnos omjera Za i PROTIV odlučio sam objaviti ove linkove na YOUTUBE-u .
Obratite pozornost na YouTube kanal ReciteNEuEU na kojem  je sljedeći video objavljen.

Eto toliko od mene za sada, uživajte ako je to moguće gledajući ovaj video.

4 Responses to ZA ili PROTIV

  1. Kljukan says:

    Mislim da naši političatri nebi imali nikakvih problema sa snalaženjem u ovoj i sličnim situacijama. Događanja sa Šeksom i kompanijom belom u Saboru ovih dana oko stjecanja mirovina govore nam da su naši politici pronti za EU.

  2. Anonimno says:

    sad znam još jednu više zašto naši političari žele tako silno u EU, do sada su primali puno veće plače nego što primamo mi obični smrtnici, zbog istog razloga kao i ovi zastupnici u EU ali kad uđemo u Europu imat će dovoljno novaca da prehrane i vlastite unuke, i da otplate sve moguće kredite koje su digli (sigurno ne sa toliko visokim kamatama kao i naši što su). Ma zamislite da 2 dana kao zastupnik u EU oni dobiju više nego ja da radim cijeli mjesec sa svim nedjeljama, a koliko se ja naradim a koliko oni. Za šta su uopče plaćeni toliko??? pa samo sijede i to kad su nazočni, a da ne pričamo kad ih nema, tad pak još se i zabavljaju. Trebali bi živiti sa 2400 kn cijeli mjesec, sa 2 djece i kreditom od 800 kn. pa da vidimo kako će preživiti. sve to mi se gadi…

  3. Anonimno says:

    Dragi moji, samo malo razmislite da li biste to napravili i vi da ste na njihovom mjestu. A ne nebi. Sad kad su raskrinkani trebalo bi im ukinuti te beneficije i idemo dalje. A ovo je samo još jedan dokaz da ljudi nemaju savjest kada se radi o njihovoj koži. 🙂 Ništa nova.

  4. Pingback: Pet godina postojanja profila Za Bolji Rovinj | Za Bolji Rovinj

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: