Bolnica Martin Horvat Rovinj, E NEĆETE LOPOVI…………..


PANORAM_BOLNICA

Vrijeme je da građani Istre napokon počnu raspolagati svojom imovinom.
Nedajmo lopovima koji nas kradu 20 godina da nam otmu BOLNICU i prenamjene je u nešto u čemu će Istrijani biti sluge…..

Ponukani događanjima oko BOLNICE a naročito radio emisijom Politički obzor 29.01.2014 | Gost: Valerio Drandić, Gradskog radia Rovinj odlučili smo pokrenuti inicijativu za spas BOLNICE.

 Za početak kako bi znali o čemu se radi pogledajte poslovni plan jedne firme napravljen prije skoro 10 godina. Ujedno je ovo dokument u kojem je najbolje opisana BOLNICA sa svim svojim prednostima i manama. Usput da vas podsjetim da Valerio Drandić spominje raspisivanje natječaja za nešto u svezi BOLNICE… ne znam što ali nije niti važno, trenutno.

Bolnica Martin Horvat Rovinj, poslovni plan star oko 10 godina

Također MOLIMO I pozivam sve građane Istre a naročito Rovinja da nam se jave sa dokumentima fotografijama mišljenjima prijedlozima i svime za što misle da može doprinijeti spasu BOLNICE. 

Dragi sugrađani pokrenite se da nam bolnica ne završi kao i LANTERNA u privatnim rukama …

**************************************************************************************************************

Važno!

Molim sve čitatelje bloga da svoje komentare ostavljaju ovdje na blogu a ne na facebooku.

Zašto?

Zato jer postovi na faceu s vremenom postaju nevidljivi na vremenskoj crti i na taj način komentari postaju beskorisni te umanjuju aktualnost i vrijednost same teme na koju su ostavljeni.

Zahvaljujemo.

20 Responses to Bolnica Martin Horvat Rovinj, E NEĆETE LOPOVI…………..

 1. Vukica Palčić says:

  Ova naša bolnica je duša zdravlja i neka tako i ostane naša. Dajmo potporu svi zajedno!!

 2. Tomislav Sverko says:

  O čemu Vi to pričate??
  Bolnica u ovakvom stanju NE može dalje! Treba promjene! A dok je političko stanje takvo kakvo je imamo što imamo! Treba promjena “Mlada krv” ljudi koji su bili vani i vidili kako se vani radi. Treba im dati priliku! A i Vi kao neki izvor informacija bite se trebali informirati!
  Šta niste Vi kupili Lanternu?

  • Dragana Johan says:

   U pravu si , kad uđeš u tu bolnicu zidovi se raspadaju…baš me zanima kome se sviđa sadašnje stanje bolnice…pobogu , živimo u 21.stoljeću!…”blago” onima koji nikada nisu vidjeli bolje opremljene bolnice od ove naše!…takvi svijeta nisu ni vidjeli!

 3. Milkana Lukic says:

  MUDRI!!!

 4. Dragana Johan says:

  Nije to nikakva mudrost…to su činjenice!…na žalost onih koji to ne žele priznati!…općepoznato da mi ništa ne znamo sami učiniti pa nam drugi moraju krojiti sudbinu jer opet na žalost kod nas ni jedan čovjek (ili žena) nije dovoljno snažan-na da sam-a pokrene obnovu!…nama uvijek nedostaje “nešto”…odlična prilika za one koji su spremni učiniti “svašta”!

 5. Anonimno says:

  Svaka država treba imati institucije koje će brinuti o zdravlju stanovništva pa kad se počne uništavati zdravstvo i bolnice preuređivati u nešto čija će svrha biti isključivo bogaćenje pojedinaca, jasno je da da je na djelu zločin protiv ljudi, jasno je da su na djelu mafijaška tj. kriminalna djela čiji su inicijatori i sprovoditelji isto tako najobičniji lopovi i kriminalci. Ne spriječi li se te ljude da sprovedu svoje zločinačke namjere, bit će dokaz da je pravni sustav. tj. država, postala ono protiv čega treba da se bori pa kao takva nema nikakvog smisla da postoji.

 6. Anonimno says:

  Ja se ne brinem za bolnicu, naši dragi vođe će već smisliti nešto pametno (ako još nisu). I to će biti u našu korist, kako i vajka do sada! NE sumnjam u to, dajmo im slobodne ruke da preporode našu instituciju!

 7. Anonimno says:

  Ma jebe se rovinježima za bolnicu, imaju puntu! Pa pokle će biti: mrtav grad, nema ništa, pusto, 40 km za staviti gips… Kad budemo kapili ća nas je snašlo će biti kasno, a ids će reći da je Zagreb krivi živila konvivenca!

 8. Raul says:

  Drandić je grobar ekonomije Rovinja on je uništio poduzetničku zonu i sve što valja u Rovinju i Bolnicu sustavno devastira od dana kad je ušao u upravu

  • Anonimno says:

   Ma nebi rekao, mislim da je on cijenjeni stručnjak sa dugogodišnjim iskustvom. Vidijeti ćete to kad procvjeta rovinjsko gospodarstvo!

   • Jofe says:

    Pero pena kad procvate…………… Ah da, vrlo je cjenjen, ja ne moren njanke spati zbog tega……

   • Rovinjež says:

    to je bilo ironično rečeno jofe od strane anonimnog……očito je da kad bi ids htio uništiti ili obezvrijediti neko općinsko ili županijsko dobro dali bila to firma ili neki politički odbor svaki put se Drandića pošalje jer je on poznati grobar gospodarstva i uništavanja ekonomskih ciklusa

   • Anonimno says:

    Ha ha, a ostali majstor do majstora!
    Sada Mirna Drandiću, srdele narodu a hladnjača za dobru provizijicu!

 9. trdosprid says:

  Grad Rovinj mora imati bolnicu i renovirati Dom zdravlja. Dio bolnice se more koristiti u rehabilitacijski turizam. Triba znati to iskoristiti i zaraditi, a ne prodavati 🙂

 10. Pingback: Pet godina postojanja profila Za Bolji Rovinj | Za Bolji Rovinj

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: