Zašto je u rovinju poginuo motociklist Goran Despić, i DALI JE TO UOPĆE TREBALO ZAVRŠITI TAKO??

 

GORAN_DES

Eto nakon skoro tjedan dana od ovog ružnog događaja odlučio sam ponovo aktualizirati ovu temu.

KAO PRVO MOLIO BI SVE ONE KOJI SU NEŠTO VIDJELI ILI ZNAJU O OVOM DOGAĐAJU DA MI SE JAVE MEILOM NA za.bolji.rovinj@gmail.com

 

Zašto obnavljam sjećanje na ovaj događaj?????

 

Gradom su počele kružiti razne priče o cijelom događaju i njegovom tijeku.

Priča se da se vozač automobila nije zaustavio na znaku stop……..

Priča se da je motocikl došao strahovitom brzinom……..

Priča se da se pojavila neka doktorica koja je nesretnom mladiću pokušala pomoći prije dolaska hitne (skinula mu kacigu).

Priča se da je mladić na mjestu preminuo????????!!!!!!!!!!!

Previše se toga priča a premalo zna.

Želio bi pomoći da sakupimo što više činjenica i pojasnimo što se i kako dogodio.

PRVO ZATO ŠTO MISLIM DA OVO NIJE NESREĆA KOJA JE TREBALA ZAVRŠITI KOBNO ZA GORANA………

I drugo da pomognemo učesnicima nesreće, obitelji poginulog, i pošaljemo poruku svim sudionicima u prometu koji bi se mogli naći u sličnoj situaciji.

********************************************************************************************************

Važno!

Molim sve čitatelje bloga da svoje komentare ostavljaju ovdje na blogu a ne na facebooku.

Zašto?

Zato jer postovi na faceu s vremenom postaju nevidljivi na vremenskoj crti i na taj način komentari postaju beskorisni te umanjuju aktualnost i vrijednost same teme na koju su ostavljeni.

Zahvaljujemo.

9 Responses to Zašto je u rovinju poginuo motociklist Goran Despić, i DALI JE TO UOPĆE TREBALO ZAVRŠITI TAKO??

  1. Jofe says:

    Zar pandurija nima neka saznanja!!! Zasto se sve mora svodit na rekla kazala tj pricu? Svatko more reci ca ga je volja i koliko ga je volja, da li je to onda istina….

  2. Anonimno says:

    mozda nije trebalo biti kobno, ali budemo iskreni, cesto sjedim u kaficu u merkatoru i dosta puta viđam motocikliste koji tu ravnicu upotrebljavaju kao pistu, a na onom raskršću nije lako izacći na glavnu cestu, ti pogledas ljevo i nema nikoga,pogledaš desno a več ti je neki motor na nosu a ti si vec krenuo jer skreces ljevo,pazis na obje strane od kojih je jedna nepregledna i nema šanse da uočiš motor koji sigurno ne ide brzinom od 50km/h kao sto bi trebalo. meni je zao ybog tog decka i njegove familije jer i kod moje familije je poginuo decko na motoru. ja to cesto viđam i na raskršću kod mesnice milan, na raskršću kod mercatora, na raskršću kod izlaza za ipsilon.

  3. Rovinjež says:

    žao mi je pokojnika ne znam okolnosti nesreće no htio bih samo reći da u cijelom svijetu na hitnoj ne možeš raditi ako nisi završio specijalizaciju za doktora hitne pomoći kod nas to rae balavci bez iskustva direktno sa faxa…….

  4. Jofe says:

    A jebote tzv rovinjez, justo ti promatram te nike tvoje postove? Stvarno ga zabrljas po nike pute kai tajsti!?! Ma cati to triba?

  5. malena says:

    ne nije tako trebalo biti..goran je pazio kako vozi..postivao pravila…oduzeta mu je prednost

  6. malena says:

    ne zelim javno pisati ..ali mogu potvrditi da on NIJE KRIV i jos jednom naglasavam NIJE TAKO TREBALO BITI…predivna dusa ,osmijeh, podrska, nam je oduzeta te proklete veceri…nema tog vremena koje ce zakrpati rane…niti suze obrisati…
    a ljudi opcenito trebaju poceti uvazavati motore kao ekvivalentne automobilima , makar u smislu postivanja prometnih pravila

  7. Pingback: Pet godina postojanja profila Za Bolji Rovinj | Za Bolji Rovinj

Komentiraj